Fikk ny hverdag etter behandling hos Li-Bra

Tiril er 28 år og kom til Li-Bra med smerter i rygg, skuldre og med tung pust. Hun jobbet som gartner og fikk mer og mer smerter for hver dag hun jobbet.

Når hun kom til Li-Bra, og fikk behandling av Liss, var hennes mål å bli kvitt disse smertene, som hun trodde kun kom fra overarbeid og hverdagsstress.

Liss fant fort ut at smertene lå mye mye dypere enn bare hverdagsstress og overarbeid.

– Tiril Halvorsen

Dårlig søvn og mye uro i kroppen

Under første behandling så Liss veldig fort at Tiril slet med mye mer enn bare hverdagsstress og overarbeid. Med vanskelig barndom i fosterhjem og behov som ikke ble forstått eller møtt, har dette preget henne mye i hennes voksne liv. Stresset hopet seg opp og tankene var umulig å rydde opp i. Med skyhøyt stoffskifte besto nettene av mye mareritt, nattvandring og dårlig søvn.

– Når hun kom hit første gangen så jeg at dette er noe vi kan jobbe oss igjennom. Med så mye underliggende uro i kroppen er det ikke rart at man blir stresset og frustrert. Kroppen prøvde å fortelle henne at noe var galt og heldigvis valgte hun å lytte til kroppen og kom til meg, forteller Liss.

– Vi begynte med behandlinger en gang i uken de første ukene. De førstebehandlingene fokuserte vi på å dempe stresshormoner og roe ned kroppen. Når det begynte å hjelpe utvidet vi intervallene til hver 14 dag, så hver 3. uke og nå kommer hun hver 4. uke, forteller Liss.

Les om de ulike behandlingene her.

Når Tiril kommer til Liss nå, er det kun for oppfølging og justering. Nå klarer Tiril å ha positive tanker om fremtiden, seg selv og ha en aktiv hverdag både i jobb og privatlivet.

Forstår de skeptiske

– Jeg skjønner at folk kan være skeptiske til slik behandling, men hva har du å tape? Prøv i hvert fall, og så kan du se om dette er noe for deg. Jeg trodde ikke at dette kom til å hjelpe meg så mye som det har gjort. All ære til Liss som har klart å grave seg ned til kilden av min smerte og klart å få meg til å heve hodet og se lyst på livet igjen, sier Tiril stolt.

– Tiril hadde ett mål når hun kom hit og det var å bli kvitt smertene. Vi har fått til så mye mer enn det! Tiril er ei grepa jente og ekstrovert person av natur, som jeg med glede har fått se komme til blomstring igjen, avslutter Liss smilende.